+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Provodni mastilo tržišta 2016-2026: Prognoze, tehnologije, igrača

NEW YORK-U, /PRNewswire/ 12. Dec. 2016.Srebrni pahuljica, srebrni nanoparticles, bakarna mastila i lepi, graphene i van njega

Ovaj izveštaj pruža najviše sveobuhvatan i autoritativan prikaz Provodni mastila i lepljenje tržišta, daje detaljne desetogodišnji tržišta predviđanja iz segmenata aplikacija i vrsta materijala. Tržišne prognoze su date u tonaћa i vrednost na nivou zapisa perom. Obuhvata i kritične kritike svih konkurentskih Provodni mastila i Nalepi tehnologije, uključujući paljbu-tipovi lepi, PTFs, srebrne nanoparticles, stretchable mastila, IME mastila, bakar, i više.

Ovaj izveštaj je takođe daje na osnovu činjenica i pronicljiva analizu svih postojećih i nastajućih ciljna aplikacija. Za cilj aplikacije, pruža procjena, odnosno predviđanje adresira tržišta, ključne trendove i izazovima, najnovije rezultate i promocije prototip/proizvoda i uvid u IDTechEx na tržištu potencijal.

Pružamo detaljna analiza najmanje 17 postojećih i razvoju aplikacija u sektorima, uključujući silikonske solarnih ćelija, uf-a/UHF RFID oznake, dodirni ekran ivice elektrode, automobilski, u kalup elektronika, e-tekstil, 3D antene, 3D je odštampan elektronike, stoni štampači PCB, ITO zamena, OLED osvetljenje i drugima.

Sve tržišne prognoze su ugrađene koristeći modele koji su zasnovani na glavnoj industriji ulaza sa IDTechEx intervjua i kompanije posete i iz prethodnog industrija iskustva u IDTechEx. Jasno da za prikaz strukture i opravdavaju su pretpostavke, racionalni, trendove i stvarnih podataka poena koji imitiraju sve nam prognoze. Nam izveštaj pruža više od 50 kompanija sa sedištem u intervjuu profili

Bez premca poslovne inteligencije i tržište uvid

Ovaj izveštaj se zasniva na godina istraživanja. Nam analitičari imaju dugogodišnje iskustvo iz prve ruke iguman i bili u forefront Provodni mastila/Nalepi poslovanja, igraju važnu ulogu u stvaranju industrija u više milijardi dolara. U proteklih pet godina sama, naš tim je intervjuisao i profilisali više od 50 korisnika i proizvođača različitih tipova Provodni mastila i lepi. Svake godine smo saznali više o tržištu i ugođen naše analize, uvid i prognoze.

Paralelno sa ovim, IDTechEx je organizovao vodeći globalni konferencijama i tradeshows na odštampanom elektronike u proteklih deset godina uAsia,EuropeiUSA. Ove emisije je okupiti celu vrednost lanac na odštampanom elektronike, uključujući svi dobavljači Provodni mastilo, štampači, i krajnjim korisnicima. Ovo nam je dao bez premca pristup igrača i najnovije tržišne podatke.

Provodni mastila i lepljenje posao: sve se menja

Provodni mastila i lepi tržište će dostići skoro$1 .7b2026 na trenutne cene metala. Mikro-veličine srebrni Provodni lepi se će dominirati na tržištu, kontroliše skoro celokupno tržište u 2016. Srebrni nanoparticles volju Međutim postaju sve konkurentnijem, pronalaženje koristi u opsegu za nove sektore aplikacijama da postane jedan80 miliona dolaratržište u 2026. Bakar će ostati relativno nezrelo tehnologija, ali će ostvariti ograničen uspeh kao roman leиenje sistemi su instalirani da otvori vrata za bakarne mastilo prodaje.

Solarni panel industrija će biti 1.5 k tone tržište 2016 za screen-printed paljbu-tip Provodni lepi. Na nivou lepljenja, nova grupa dobavljači će uskoro doci da dominira ovom poslu, dok je na nivou prah korisnici će nametnuti kroz raznovrsnija dobavljač baza. Na dodir ekrana ivice elektrode tržište će nastaviti svoj pad. Linewidth-gotova-razmak (L/S) se smanjila na 20-20, guranja ekran štampanje sa standardnim PTFs izvan svojih granica, i otvara vrata photocurable lepi. Tehnike zasnovane na nagrizanje će pronaći dodatne mogućnosti kao što je bezel dodatno je smanjila dok je standardni PTFs će zadržati neki deo na kraju Niskobudžetna tržišta.

Senzori poput auto okupacije senzori, štampani piezoresistive senzore i neke verzije glukoze senzori će ostati značajan skriveno tržište za Provodni lepi, kao i automobilske industrije sa svojih mešoviti grupisanja ustajalu tradicionalni i visoko rastuće razvoju aplikacija. HF i UHF RFID antena tržište će rasti, ali će videti relativne tržišnog udjela mastilo tipova transformiše u narednih deset godina. 3D antene napravljene koristeći aerosol štampanje će nastaviti da dobija na snazi. Ovaj pristup će se takmičiti direktno sa MID (oblikovao interconnect uređaji) tehnike i da će postati značajan igrač na tržištu potrošačke elektronike. Metalna mrežica kao alternativu ITO će učiniti sporo nadiranja uprkos period čekanja konsolidacije u industriji TCF, kreiranje potražnje za silver Nano иestica koriste za popunjavanje ili štampanje tanke linije.

Nova tržišta će se pojaviti i kreiranje nove zahteve za performanse. U kalup elektronike će tražiti mastila koja se može rastegnuti i opstane Termo-formirajuće/oblikovanje procesa. Elektronski tekstil će zahtijevati mastila koja su istinski stretchable zaštite i ponovljene pranje ciklusa. 3D štampani elektroniku i stonih štampača PCB biće potrebno visoku provodljivost i niske temperature mastila za otvaranje ogromne nove prototipske mogućnosti za 3D štampače i dizajneri kolo. Pod uslovom da svi ovi tržišta sprema se za brzi rast tehnološke inovacije može da zadovolji vuci na tržištu.

Deset godina tržište projekcije razdeliti aplikacija. Kontaktirajte nas za tačne vrednosti. Imajte na umu mastilom prodajna cena odbio zahvaljujući smanjenje cene sirove metala ali takođe izvršila pritisak na margine, što je dovelo do smanjenja nam predviđene prihode.


Šta pruža ovaj izveštaj?
1. desetogodišnji tržišta predviđanja za Provodni mastila i lepi kao segment po materijalnim tipu (silver nano, PTF, Cu, itd) i aplikacija. Prognoze su obezbeđene u volumen i dolarima.
2. intervju kompanija profile 50 dobavljača i korisnika. Kompanija profili pružaju detaljne kompanija pozadine, i kritične tehnologija i poslovnih modela pregled. Profil dodatno uključuje detaljnu analizu SWOT po IDTechEx analitičari
3. kritičan pregled i procene glavnog Provodni mastilo tehnologija uključujući paljbu-tipovi lepi, PTFs, nano mastila, stretchable mastila, IME mastila, bakar, itd.
4. detaljne aplikacije procjena često uključujući IDTechEx uvid i procjena, stanje umetnosti i komercijalni napredak, analiza konkurentskih tehnologija, cijenama i tržišne trendove, ključnih igrača, veličina adresira tržišta i deset godina tržište projekcije za:
a. photovoltaics
b. Dodirni ekran ivice elektrode (kao segment po tipu uređaja)
c. Automotive (de-frosters senzori okupacije, sedište BOJLERI, itd)
d. 3D antene
e. UHF ad HF RFID antene
f. stretchable mastila za elektronske tekstil
g. u-kalup elektronike mastila
h. glukoze i piezoresistive senzori
3D štampani elektroniku ja.
j. stonu štampu PCB
k. ITO zamena
l. OLED osvetljenje
m. Provodni olovke
n. druge
Pročitajte kompletan izveštaj:http://www.reportlinker.com/p04447369-Summary/View-report.HTML

O Reportlinker
ReportLinker je nagrađivani istraživanje tržišta rešenje. Reportlinker pronalazi i organizuje podaci industrije, tako da dobijete sve rezultate istraživanja tržišta treba - odmah, na jednom mestu.

http://www.reportlinker.com


__________________________
Kler je za kontakt:Clare@reportlinker.com
NAS: (339)-368-6001
Intl: +1 339-368-6001


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd