+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Provodni mastila 2017: Veliki preostale

Provodni mastilo industrija je i dalje u potrazi za novo. Nepovoljni konkurencija u jezgru volumen tržišta dovela je većina dobavljača da traži nove mogućnosti nesnosna. Rasprostranjeni strategija je sada morati kao široki proizvodni portfolio što je moguće, posejala više tek nastalu tržišta, prikupivši onoliko povratne informacije što je moguće i uspostavljanje mreže vrednost rano.


Dobavljači takođe sad intenzivno gledamo jedno drugo, brzo pokretanje uporediva proizvoda koji je rezultirao je erozija diferencijacije. Na taj način će "Dobavljači" u škripcu: jedan s jedne strane, oni žele da zadrže tehnologije tajna za dugo da ih savršeno firmi, ali, s druge strane, oni moraju da na tržište rano jer oni žude za povratne informacije na novim tržištima, gde su dobro poznate ličnosti za zasluge niti potreba klijenata.


Uprkos svemu ovome, industrija je identifikovao više razvoju oblasti aplikacije u periodu 2013-2016 dok teži podmladi sama. Sada je stoga na pravac fazu na mnogim frontovima. U ovom članku, smo biće na kratko izložen napredak u više nastajanju sektora dok je takođe identifikovanju oblasti najnovije trendi nesnosna aplikacija. Imajte na umu da aplikacije koje su navedene u određenom redosledu od značaja.


Da biste saznali detalje o industriji Provodni mastilo, uključujući i sve najnovije tehnologije, kao i sagledavanje više od 24 postojećih i razvoju aplikacija se odnosi nas izvestaj na Provodni mastilo tržišta 2017-2027: prognoze, tehnologije, igrača. Ovaj izveštaj je najažurniju verziju nam autoritativan i temeljan rad, koji je postao industrija referencu.

Photovoltaics (PV): PV industrije će ostati glavna Jačina zvuka/prihod upravljački program za paljbu-tip lepi. U industriji će ne oslobode sebe od svoje dugoročne trendove: nisko troškova po Kg i postepenu inovacije smanjiti srebrni potrošnje po oblanda. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine to svedoci prvih pola bum zahvaljujući očekivani kraj u feed-u-carinskih tarifa u Kini; godine kada je trend ka raznovrstan prah snabdevaju baza će se nastaviti iako dominaciju japanskih maker(s) neće biti slomljena; i u godini kada će najavljeni 140 milijardi dolara kineske investicije u solarnoj industriji raspršili brige o drugom bista ciklusa.

Dodirni ekran ivice elektroniku: Ova industrija je podstaknut trošak i pritisak da biste suzili na bezel. Ove industrije u protekle dve godine, iskusio promenu korak kao foto-izleиiv i laserski oblikovan mastila počeo zamijeniti standardni polimer debljine filmova (PTFs) da biste omogućili 20um ili ispod razmere linewidth-gotova-razmak (L/S). Ovi trendovi će se nastaviti i konkurencija između enormnih i štampanje rešenja će dodatno intenzivirati. Sve u svemu, očekujemo da će 2017 godine biti u godini kada je dobavljač jurke na foto-izleиiv i laserski oblikovan će biti potpuna, što je dovelo do gubitka margine svuda okolo, i godine kada je novi procesi iza ekrana štampanje su me ozbiljnije shvatiti.

U kalup elektronike (IME): iza scene kamatu u IME ostaje snažan. Prvi talas proizvodi su blizu tržište lansiranje vrednost mreze su biti poboljšane, volumen proizvođači će biti više zaokupljeni nego ikad i materijalni setu je na prelazu iza Provodni mastila Uključi prozirne Provodni filmova, senzori, sistemi (aktuatori), itd. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada je IME aplikacije konacno izrasti nakon godina s prekidima pokreće.

ЕМИ oklop: ЕМИ blokiraju izbija kao novu oblast interesovanja. Broj čipova sa direktnim ЕМИ zaštitnim zaštitu, kako se očekuje, rapidno povećati narednih godina. Konkurencija će biti između pljuvanje i mastilo prska i unutar mastila će konkurencija biti na иestica veličine sa nano mastila nudi thinness, dok drugima ponuditi niže troškove. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine da bude godina kada se okupljaju dobavljači više znanja o tržištu treba uspostaviti odnosi sa potencijalnim klijentima i pokretanje raznih novih kvalifikacija procesa.

U pitomu štampanje: Aerosol i drugim procesima štampe-kontakt sada su Vodeći kandidat za štampanje antene i druge Provodni tragove na 3D objekata. Kapacitet proizvodnje je sada postoji u industriji, posebno u Aziji. Mnoge dobavljače takođe su se kvalifikovali svoje proizvode sa ovim procesom iako krajnji korisnici nam je i dalje govore da većina preterane obećanje i pod-odneseљ, posebno u smislu provodljivost nivoima na niskoj temperaturi optimizirano. Sve u svemu, očekujemo da 2017 ce ove godine dodatno postepenog materijalnog poboljšanja i povećanja volumena prodaje Uprkos potencijalnim izazovima na kraju potrošačke elektronike tržištima.

Štampa prozirne Provodni filmova: tehnološka poboljšanja su na rubu omogućavanja visokih performansi štampani metalna mrežica filmova sa linewidths ispod 5um. Ti događaji su još uvek u fazi pilot sa uskim web veličine ili visoke troškove, ali ipak predstavljaju dugoročni rizik da drugi metalna mrežica procesi u industriji sve više osetljiv na trošak. Nekoliko srebrnih Nano иestica TCF tehnologije izgubio komercijalni zamah zbog bankroti kompanija i novčanog toka probleme, ali roman nove se pojavljuju zauzmu svoje mesto. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada štampani metala Armaturna mreža rešenja napretka tehnologije zrelost merdevine, ali neće imati komercijalnih efekata.

Automobilski: Automobilska industrija će ostati atraktivno tržište za lepljenje dobavljača uz dugoročne predvidljiv prihod linije. Aplikacijama kao što su štampani mesto okupacije senzori, štampani kapacitivna senzore za infotainments module i sedište BOJLERI će u velikoj meri i dalje njihov napredak. Nastojanja da se razvije i komercijalno odštampanu prozor de-frosters na podlozi polikarbonata će intenzivirati. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada će biti raspisan IME aplikacije za automobilski Enterijeri i godine kada štampani metalna mrežica za de-frosters prozor će se pojaviti na ranoj fazi tehnologija izrađene odvojeno od glavnih OEM.

Stretchable mastila izvan elektronski tekstil: Stretchable mastila može da se koristi i u aplikacijama izvan e-tekstilna industrija, kao što su fleksibilni stretchable strujnog kola ili medicinska sredstva. U fleksibilne, visoko savitljiv ili stretchable kolo, štampani sklopovi kadri funkcionalnost iako možete i dalje pate od uobičajeni manjkavosti ograničen provodljivost, bacanje rezoluciju i solderability. U medicinski uređaji, posebno kada su u dugu i rastegljiv interconnects su potrebne za upotrebu pogodnost, odštampani tekst može biti u prednosti. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine da bude godina kada postojeći FPCBs koji ne štampa će i dalje dominirati.

3D štampa elektronike (3DPE): identifikovali smo 3DPE kao jedan front prilika inovacije u oblasti Provodni mastilo. Ideja iza 3DPE je da kombinujete 3D štampu plastiku sa štampanjem Provodni mastila da kreirate prilagođeni 3D oblike sa ugrađeni strujna kola. Ovo će omogućiti dizajn i 3D štampu i #39; pametan i #39; objekti. Prilika za inovacije je u uspostavljanju niže provodljivost mastila i dobro se prilagodjava razne plastične Odredićemo. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine da bude godina kada vidimo da se više 3DPE opreme predstavio na tržištu i u godini kada vidimo najavu mastilo proizvoda čiji je posebno u ovom marketu.

Štampani PCB: Zapravo odštampan PCB-a primio interesovanja za 2016. Ovo je zahvaljujući veće napore oko Ink Jet odštampan jednu-, dupli - i multi-Slojevita PCB-a sa ciljem i u hobijima i profesionalni krajeve na tržištu. Upotreba štampanja i tanjir pristupu u donošenju PCB-a i dalje je bio ugođen od strane firme, uglavnom u Japanu i Koreji. Tehnologija je zreliji od ranije, ali trošak prednosti još nisu dovoljno da bude neodoljiv alternativu zreo, pouzdan i veći volumen sadašnji tehnologiju. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada hype oko hobijima/DIY PCB štampači će smiri, dok je profesionalna modularna PCB štampači će nastaviti njihov spor i prodor na tržište manjeg obima. Tehnologija napredak na štampanje i tanjir će takođe nastaviti u pozadini, uglavnom u azijskim laboratorijama, bez značajne komercijalne pokreće.

Odštampani tranzistore i memorije: štampani tranzistor i memorija su, na neki način, stara ideja aplikacije. Štampani tranzistore uspeo da svoja obećanja. Sada, međutim, napredak u tehnologiji, posebno iz Japana, je dovoljno da ponovo oživi interesovanje za ovu temu. Evo, dobro štampanje uska linija će se tražiti. Štampani memorije takođe je u polu-komercijalne proizvodnje godinama i sada bolje reše pitanja oko prinos. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada nastavlja se potraga za jedinstvene aplikacije štampani tranzistore i memorije, a u godini kada je postao mastilo dobavljači više zauzeti sa štampače kako bi ih bolje prilagoditi njihove ponude.

Large-područje LED rasveta nizovi: komercijalne aktivnosti oko štampanje velike površine LED nizovi počinje da se pokupi. Tehnologija baze je bio u nastajanju u proteklih 4-5 godina. Sada postoji više kamata za krajnjeg korisnika i kreativnih napora od strane kompanija iznad lanac materijalne "Dobavljači". Tehnologija zahteve su jednostavni, ali koji ne štampaju rešenja su takođe sve većim izazov na osnovu visoku provodljivost i manja potrošnja energije. Stoga, sve u svemu, očekujemo 2017 godine da bude godina kada prodaja povećanje ove godine iako je iz veoma male baze.

Postoje brojne druge aplikacije koje su razvijena za Provodni lepljenja koje smatramo u svom izvestaju detaljno. Primeri su velike površine oseća nizovi/sistema, akumulator servisni paket i biljka BOJLERI, učestalost selektivno windows i mnoge druge. Pogledajte za nas izvestaj Provodni mastilo tržišta 2017-2027: igrači prognoze, tehnologije, da biste saznali više o tim tržištima. Saznajte više na sledeći vodeći događaj na temu: štampa elektronike Evropi 2017 na 10-11 maja 2017 u Berlinu, Nemačka domaćin IDTechEx.

Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd