+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Развој апликација неорганских једињења

Примена неорганских силиконских сложених материјала за развој силиконских спојева за цементирање ватросталних отпорних на воду и отпорност на киселине услед комплексних инжењерских услова, постоји кисела вода пре и после загревања пројекта, или у топлоти улоге киселог медија , Неорганска једињења захтевају да ватростални материјали имају отпорност на топлоту и отпорност киселине на воду. Неорганско једињење Неогревани ватростални узорци у воденом стаклу уроњени у различите врсте и концентрације киселине види таблицу у складиштењу воде него у смањењу чврстоће киселог чувања, а смањена је и снага чврстоће.

Пошто не постоји реакција између силиката и киселине у води, гел са силикатном киселином се више не производи, али растворљива материја се раствара, структура није чврста, неорганска једињења пада снаге, обратно, што је већа концентрација киселина ватросталних снага је већа, што показује да улога киселина и силиката ојача, побољшава снагу.

Високотемпературне перформансе натријум силикатних ватросталних материјала, отпорности на киселине и воду и својства натријум-силиката, садржаја натријум-флуорида, агрегатних типова у производњи треба строго контролисати. Модул натријум силиката је Високотемпературна својства ватросталних. Неоргански састојци Отпорност на киселину и воду може имати значајан утицај, висок модул, са добром отпорношћу на киселину и низким модулом високих температура ће смањити ове особине. Генерално је избор модула бољи.

У земљи и иностранству, пријављена је неорганска силиконска једињења у ватросталним материјалима, а развијене су нове технологије и материјали. Неорганска једињења Предложено је да се развије ватростални материјал погодан за различите услове индустријске производње како би се задовољиле потребе различитих индустрија.

У ћелији постоје две врсте воде, које су слободне воде и комбинују воду. Комбинација воде и других материјала је важна компонента структуре ћелија, неорганско једињење чине око 4,5%, слободна вода постоји у облику слободних, добар је растварач за ћелије, може такође директно учествовати у биолошким хемијским реакцијама, али и транспортују хранљиве материје и отпад. Једном речју, све животне активности свих врста организма су нераздвојне од воде.

Већина неорганских соли у ћелијама постоје у јонским стањима, иако је њихов садржај веома мали, али има много важних улога: неке неорганске соли су важне компоненте неких комплексних једињења у ћелијама, као што је ФЕ главна компонента хемоглобина, МГ је суштински састојак молекула хлорофила. ; Многе неорганске соли су важне за одржавање животних активности ћелија и организама, неорганске јединице као што је присуство калцијумових јона у крви превисок да би изазвали конвулзије; такође је важно одржавати равнотежу киселина-базне ћелије.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd