+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Неорганска једињења су исто

(л) Данас постоје у природи милиони врста органских једињења и само око 100.000 неорганских материјала. То је зато што се угљеник везује за атоме угљеника кроз ковалентно везивање. Неорганска једињења формирају дугачак угљенични ланац. На пример, атоми угљеника и водоника могу да формирају многе врсте угљоводоника као што су метан, етан, пропан и тако даље. Ово је један од главних разлога за широк спектар органских једињења. У свим врстама природних органских материја, обично се састоје од неколико елемената, неорганске јединице поред угљеника, готово увек садржавајући водоник, који често садржи кисеоник, азот, а неки такође садрже сумпор, фосфор и тако даље.

(2) хетерогени феномени у органској материји су веома чести, али су неоргански материјали ретки. Многа органска једињења имају исту хемијску и молекулску тежину, али њихова физичка и хемијска својства често варирају. На пример, молекуларна формула етанола и диметил етра је ц2х6о, неорганско једињење релативна молекулска маса је 46,07, али то су два различита хемијска једињења јер су атоми у молекулу уређени у различитом редоследу.

Хетерогени феномен је још један важан разлог који води до широког спектра органских једињења.

(3) Тачка топљења чврсте органске материје није висока, генерално не више од броја $. 2 ~ 673.2К. У присуству ваздуха, велика већина органске материје може се спалити. Неорганско једињење у којем се угљенични елементи претварају у ЦО2, елементи водоника се претварају у $ литерал, а азот се претвара у азот.

(4) Постоји очигледна особина ковалентне везе између атома у органским молекулима. Стога, већина органских материја припада неелектролиту, није растворљив у води и растворљив у органским растварачима, неорганско једињење и реакција између органске материје често је споро и често захтева употребу катализатора.

(5) Многа органска једињења имају посебну физиолошку функцију, која је носилац, састојак или производ у процесу животне активности, као што су ензими, хормони, витамини и тако даље.

Примена неорганских силиконских сложених ватросталних материјала за развој силиконских спојева за цементирање ватросталних отпорних на воду и отпорност на киселине услед сложених инжењерских услова, неорганска једињења је кисела вода прије и након загревања пројекта, неорганско једињење или у врућини улога киселог медија, захтевају да ватростални материјали имају отпорност на топлоту и отпорност киселине на воду. Неогревани ватроотпорни узорци воденог стакла уроњени у различите типове и концентрације киселине види таблицу у складиштењу воде него у смањењу чврстоће киселог чувања, такође се смањује и јачина чврстоће.

Високотемпературне перформансе натријум силикатних ватросталних опекотина, отпорности на киселине и воду и особине натријум силиката, садржаја натријум-флуорида, агрегатних типова, неорганског једињења у производњи треба строго контролисати. Модул натријум силиката је Високотемпературна својства ватросталних. Отпорност на киселину и воду може имати значајан утицај, висок модул, са добром отпорношћу на киселину и низким модулом високих температура ће смањити ове особине. Генерално је избор модула бољи.

У земљи и иностранству, пријављена је неорганска силиконска једињења у ватросталним материјалима, а развијене су нове технологије и материјали.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd