+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Неорганска једињења једињења

Магнезијум сулфат хептахидрат је магнезијумско једињење, неорганско једињење познато и као дијареја со, горчица сумпора, дијареја соли, врста вилица МгСО4 · 7Х2О, неорганско једињење релативна молекулска маса 246,47, бели или безбојни мали коси и коси стубни кристали, без мириса, кул И благо горког, растворљив у води, слабо растворљив у етанолу, стабилан у влажном ваздуху испод 48,1 ℃, лако се понети на топлом сувом ваздуху; Неорганско једињење изнад 48,1 ℃, изгубило кристалну воду, постаје магнезијум сулфат хексахидрат, а променом температуре ће постепено уклањати кристализацију воде у безводни магнезијум сулфат. Магнезијум сулфат хептахидрат је важан неоргански хемијски производ. Неорганско једињење користи веома широк спектар, може се користити у индустрији, пољопривреди, прехрани, медицини и другим индустријама.

1, магнезијум сулфат хептахидрат магнезијум сулфат се може користити као додатак прехрани у магнезијуму, магнезијум сулфат је веома важно ђубриво, јер може обезбедити богату исхрану за усеве;

2, магнезијум сулфат хептахидрат медицинског степена се може користити за катарзу, његов засићени раствор топикални премаз, антиинфламаторно, оток, детоксикација, аналгетички ефекат, и инхибира централни нервни систем, улогу анти-спазма;

3, магнезијум сулфат хептахидрат магнезијум сулфат може се користити за штампање и бојење танке памучне тканине, памука, агента за понашање свиле, производа од дрвета, пунила; Индустријско пречишћавање отпадних вода, отпадне воде у кондензат и седиментацију како би се постигао стандардима канализације.

4, у микробиолошкој индустрији, магнезијум сулфат хептахидрат може се користити као средњи састојак, додаци за пиво, додати магнезијум у води, водити извор храњивих материја током ферментације.

5, магнезитна индустрија, магнезијум цементни материјал у - магнезијум сулфидни цемент, то је магнезијум сулфат као главна сировина, тако да раствор магнезијум сулфата у цементу магнезијум сулфида као једна од варијетета модификатора. Са мешаним мешањем магнезијум-сулфата и магнезијум-оксида, формирање производа из магнезијума који се лепе.

Квалитет овог сумпорног магнезијума треба да задовољи захтеве ХГ / Т 2680-2009, а квалитет њеног изгледа треба да задовољи захтеве 5.1 у ХГ / Т 2680-2009. Неорганска једињења Овај стандард одређује захтеве, методе испитивања, правила контроле, обележавање, етикетирање, паковање, транспорт и складиштење индустријског магнезијум сулфата.

Присуство воде у ћелијама је слободна вода и комбинована вода, у комбинацији са водом и другим супстанцама, важна је компонента ћелијске структуре, неорганске јединице чине око 4,5%; Слободна вода у облику слободних, је добар ћелијски растварач, Може бити директно укључен у биохемијске реакције, неорганско једињење, али такође преноси хранљиве материје и отпад. Све у свему, све животне активности различитих организама су неодвојиве од воде.

Већина неорганских соли у присуству јонског стања, неорганско једињење иако је његов садржај веома мали, али има много важних улога: неке неорганске соли су неке важне компоненте интрацелуларних једињења, као што је Фе главна компонента хемоглобина, неорганска Једињење Мг је неопходна компонента молекула хлорофила; Многи неоргански соли јони за одржавање ћелија и организама имају важну улогу у животним активностима, неорганска једињења попут садржаја калцијума у крви су прениска, појавит ће се конвулзије; Неорганске соли за одржавање ћелијске киселине и алкалне равнотеже такође су важне


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd