+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Развој неорганских састојака

Неорганска силиконска једињења за цементирање ватросталних апликација за развој силиконског споја цементног ватросталног материјала отпорног на водонепропусност услед сложених инжењерских услова, неоргански Сложити пројекат пре и после топлоте киселог и воденог медија, неорганског једињења или у врућини када улога киселог медија , који захтијевају ватросталије топлота и отпорност на киселине и воду. Рефракторни узорак неогревеног воденог стакла уроњен у различите типове и концентрације киселине у табелу после складиштења у води него у смањеној сили за складиштење киселина, смањен је и код чврстоће зрака.

Будући да у води нема киселине између киселине и силиката, силикатни гел се више не ствара, већ ће растворити растворљив материјал, структура није чврста, интензитет се смањио, супротно је концентрација киселине виших отпорност на ватру. Такође виша, неорганска једињења која показује да је улога киселине и силиката побољшана ради побољшања снаге.

Натријум силикатне ватросталне високе перформансе температуре, отпорност на киселине и воду и природа натријум силиката, садржај натријум флуоросиликата, агрегатни тип, неорганско једињење у производњи треба строго контролисати. Модул натријум силиката на високотемпературним перформансама ватросталних материјала. Неоргански састојци Киселина и отпорност на воду имају значајан утицај, висок модул, неорганска једињења са добром отпорношћу на киселину и воду и модул високе перформансе на ниском нивоу ће смањити ове особине. Генерално одаберите модул је бољи.

Код куће и иностранства на примјени неорганских силиконских спојева у развоју ватросталних материјала, постоје сродни извјештаји, нова технологија неорганске спојнице и нови материјали и даље појављују нове патенте. Препоручује се да се произведе ватростални материјали погодни за употребу у различитим индустријским условима и да задовоље потребе различитих индустрија. У индустријским условима Магнесите Цо., Лтд., Инорганиц Цомпоунд је проучавана и примењена технологија производње керамичких везивних огљикових огранака корунда у пракси.

Неорганска материја је скраћеница неорганских једињења. Неорганско једињење обично се односи на једињења која садрже не-угљеник. Неколико угљеника које садрже угљеник, као што су угљенмоноксид, угљен-диоксид, карбонати, цијаниди итд. Такође су неоргански. Неорганска материја може се поделити на оксиде, неорганске једињење алкалије, со и тако даље.

1. Органска материја је скраћеница органских једињења. Неорганска једињења Тренутно људи познају више од 900 милиона врста органске материје, број је далеко више од неорганске.

2. Почетком 1920-их, научници су синтетизовали многе органске једињења, као што су уреа, сирћетна киселина, маст итд., Са неорганским материјалима и тако даље. На почетку 1920-их, научници из неорганских једињења су познавали органску материју од животиња и биљки и других организама, неорганске јединице па се таква врста једињења назива органска материја. Тако се рушење органске материје може добити само из организма концепта. Међутим, због хисторијских и обичајних разлога, људи и даље користе име органске материје.

3. Органска материја је углавном нерастворна у води, растворљива у органским растварачима, тачка топљења је ниска. Огромна већина органске материје лако се разгради топлотом, неоргански састав лако опечен. Реакција органске материје је углавном спора, а често праћена нежељеним ефектима.

4. Широк спектар органских једињења може се подијелити на деривате угљоводоника и угљоводоника двије категорије. Према органским молекулима садржаним у функционалним групама подељеним на алкане, алкене, алкине, ароматичне угљоводонике и алкохоле, алдехиде, карбоксилне киселине, естре неорганских једињења итд. Према структури угљеничних влакана органских молекула, могу се подијелити на отворене ланчана једињења, неорганска једињења карбоциклична једињења и хетероциклична једињења три категорије.

5. Органска материја је од великог значаја за живот људи, живот, неорганско једињење и производњу. Све живе на земљи садрже велике количине органске материје.

Главна разлика између органске материје и неорганске материје


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd