+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Неорганска једињења разнолика

Органска једињења се углавном односе на угљенична (ланчана) једињења (угљен моноксид, неоргански састав угљен-диоксид, карбонати и друга проста угљенична једињења искључена) уопште. Може бити биљка и животиња, угља, уље, природни гас и друго одвајање изведене, али претежно синтетичке, неорганске јединице Према молекуларној структури могу се подијелити на једињења ланаца ланца, једињења циклизације и хетероциклична једињења. Према функционалним групама подељени су на угљоводонике, алкохоле, алдехиде, киселине и сл. Неорганска једињења У поређењу са неорганским једињењима, органске врсте, уопште испарљиве, а ниска тачка кључања, спора реакција, растворљив у органским растварачима, може запалити.

Неорганска једињења углавном се називају неорганским једињењима, осим органских (органских) угљеника, али такође укључују угљенмоноксид, угљен диоксид, карбонат и сл. Неорганска једињења Велика већина неорганских једињења може се класификовати као оксиди, киселине, велике класе.

Састоји се од два елемента, од којих је један састојак кисеоника. Неорганска једињења Супстанца која реагује са кисеоником назива се оксид. Према различитим хемијским својствима, оксиди неорганских једињења могу се поделити на двије врсте киселих оксида и алкалних оксида. Киселин оксид: оксид који делује као сол са водом или као база. Као што су сумпор триоксид, фосфорни пентоксид, угљен-диоксид и слично, неорганска једињења и већина неметалних оксида су кисели оксиди. Алкални оксид: може реаговати са киселином како би произвео оксиде соли и воде, а производ може имати само сол и воду, не може имати никакве друге твари.

Класа једињења способних за јонизацију Х у воденом раствору како би се формирао Х, у односу на базу. Хлороводонична киселина, сумпорна киселина, јонизација азотне киселине у воденом раствору, неорганска једињења добијени ањон (киселина) су различити, али резултујући катион (Х) је исти, тако да имају заједничко место у природи, на пример, киселином; Многи метали; може направити плави литмус папир црвене и тако даље. Хидрохлорид у уском смислу дефиниције: у воденом раствору свих катионских јона су једињења водоник-јона (као што је сумпорна киселина). Неорганска једињења Већина ових супстанци су растворљиве у води, мали део, као што су силицијумска киселина, нерастворљив у води. Водени раствор неорганских киселих киселина је углавном проводљив, део киселине у облику молекула у води, неоргански неоргански састав; Неоргански Спојни део дисоцијације киселине у води као позитивним и негативним јонима, може бити проводљив.

Калцијум хидроксид је горак, раствор може направити посебан индикатор дисколорације материјала (као што је камен у плаву, тако да је фенол фталоцианин црвен, итд.), Вредност неорганске једињења ПХ већа од 7. Аниони изоловани у воденом раствору су сви хидроксидни јони који реагују са киселином како би се формирале соли и вода.

Натријум хлоридна киселина и производи за неутрализацију алкалије, неорганска једињења од метала јона (укључујући амонијумове ионе) и киселе ионе.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd