+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Перформансе високе температуре неорганске једињења

Неорганске силицијумове јединице за цементирање ватросталних олова Примене Развој силиконских једињења Цементирање Рефрацториес отпорност на воду и киселину Због сложених инжењерских услова, неоргански састав се загрева пре и након киселог воденог медија или киселог медија када се загреје, неорганско једињење захтева отпорност на топлотну отпорност И отпорност на киселине и воду. Рефракторни узорци неогревеног воденог стакла уроњени у различите врсте и концентрације киселине види табелу после складиштења у води него у интензитету складиштења киселина, смањен је и интензитет ваздушног сушења.

С обзиром да не постоји слична реакција између силиката и киселине у киселини, гел са силикатном киселином се више не формира, већ ће растворити растворљив материјал, структура није близу, снага се смањује, док је већа концентрација киселине, неорганска једињења чврстоћа ватросталних. Такође показује да улога киселине и силиката ојачава и побољшава снагу.

Ватросталне ватросталне карактеристике натријум силиката, отпорност на киселине и воду и природа силиката натријума, дозирања натријум флуорида, агрегатних типова, треба строго контролисати у производњи. Модул неорганских састојака натријум силиката високих температура ватросталних материјала. Отпорност на киселину и воду има значајан утицај, висок модул, уз добру отпорност на киселине и воду, а модул ниске температуре смањује те особине. Уопштено одаберите бољи модул.

Код куће и иностранства на примјени неорганских силиконских спојева у развоју ватросталних материјала, постоје сродни извјештаји, нове технологије и нови материјали и даље појављују нове патенте. Предлаже се производњу ватросталних материјала погодних за различите услове индустријске производње и животне средине да задовоље потребе различитих индустрија.

Органска једињења се углавном односе на угљенична (ланчана) једињења (угљенмоноксид, угљен-диоксид, неорганске киселине и још неколико једноставних једињења која садрже угљеник) уопће. Од животиња и биљака, угља, нафте, природног гаса и других деривата, али углавном синтетички, Према молекуларној структури могу се подијелити на линеарна једињења, једињења за циклизацију и хетероциклична једињења. Према садржаним функционалним групама подељени су на угљоводонике, алкохолове, алдехиде, киселине и сл. Неорганска једињења У поређењу са неорганским једињењима, много врста органских једињења, опћенито испарљивог, тачка топљења и доње тачке кључања, реакција спора, растворљив у органским растварачима, исечен до опекотина.

Неорганска једињења углавном се називају неорганским једињењима, осим органских (органских) угљеника, али такође укључују угљенмоноксид, угљен-диоксид, карбонат итд. Неорганска једињења Велика већина неорганских једињења може се класификовати као оксиди, киселине, базе и соли класа.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd