+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Развој спорих апликација неорганског једињења

Нека неорганска једињења и органометална једињења квантитативно одређују ултраљубичастом видљивом апсорпционом спектрометријом већ дуги низ година, али су спектри апсорпције неорганских једињења и њихов процес транзиције далеко мањи од оних органских једињења. С друге стране, неорганско једињење је интензитет апсорпције неорганских јона слабији, па се њихови спектри апсорпције споро користе у квалитативној и квантитативној анализи неорганских једињења. Тренутно су главни процеси апсорпције неорганских једињења већ познати укључивање транскрипције Ф-електрона између лантанида и актинијума елемената елемената у Ф-орбиталима, неорганских спојева Д-електрон трансмисије између неиспуњених Д-орбитала вишак метала јона, који се колективно називају координацијским пољем, и миграционим транзицијама неорганских једињења.

Тренутно, у природи се налазе милиони врста органских једињења, али само око 100.000 њих су неорганске. То је зато што се угљеник везује за атоме угљеника кроз ковалентно везивање. формирају дугачак угљенични ланац. На пример, атоми угљеника и водоника могу да формирају многе врсте угљоводоника као што су метан, етан, пропан, неорганско једињење и тако даље. Ово је један од главних разлога за широк спектар органских једињења. У свим врстама природних органских материја, обично се састоје од неколико елемената, поред угљеника, неорганска једињења скоро увек садржи водоник, често садржавајући кисеоник, азот, а неки такође садрже сумпор, фосфор и тако даље.

Хетерогени феномени у органској материји су врло чести, али су неоргански материјали ретки. Многа органска једињења имају исту хемијску и молекулску тежину, али њихова физичка и хемијска својства често варирају. На пример, молекуларна формула етанола и диметил етра је ц2х6о, неорганско једињење релативна молекулска маса је 46,07, али то су два различита хемијска једињења јер су атоми у молекулу уређени у различитом редоследу.

Тачка топљења чврсте органске материје није висока, углавном не више од $ броја. 2 ~ 673.2К. У присуству ваздуха, огромна већина органске материје може се спалити, неорганско једињење у којем се угљеник претвара у ЦО2, водоник у $ литерал и азот у азот.

Квалентна веза између атома у органским молекулима је очигледна. Стога, већина органских материја припада неелектролиту, није растворљив у води и растворљив у органским растварачима, неорганско једињење и реакција између органске материје често је споро и често захтева употребу катализатора.

Постоји много органских једињења са посебном физиолошком функцијом, животне активности у процесу носача, компоненти или производа, као што су ензими, хормони, витамини и тако даље.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd