+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Неорганска једињења Већа снага

Неорганска силиконска једињења за цементирање ватросталних апликација за развој силиконског споја ватросталног материјала отпорног на воду и отпорност на киселине услед сложених инжењерских услова, пројекат пре и после топлине киселог и воденог медија, или у врућини када је улога киселог медија, неорганска Једињење које захтева ватросталне материјале има отпорност на топлоту и отпорност на киселине и воду. Неоргански слој Ватроотпорни узорак неогревеног воденог стакла уроњен у различите типове и концентрације киселине у табелу после складиштења у води него у смањивању јачине киселине смањен је, него у сонди за очвршћавање ваздуха такође смањен.

Будући да у води нема киселине између киселине и киселине, силикатни гел више није генерисан, већ ће растворити растворљив материјал, неорганска једињења структура није чврста, интензитет се смањио, супротно је концентрација киселине већа ватростална сила такође висока, што показује да улога киселине и силиката ојача и побољшава снагу.

Ватросталне рефракторне карактеристике натријум силиката, високе перформансе високе температуре, неорганска киселинска киселина и отпорност на воду и природа натријум силиката, садржај натријум флуоросиликата, агрегатног типа, у производњи треба строго контролисати. Модул натријум силиката на високотемпературним перформансама ватросталних материјала. Отпорност на киселину и воду има значајан утицај, висок модул, неорганско једињење са добром отпорношћу на киселу воду и модулу рада високе температуре, смањује те особине. Генерално одаберите модул је бољи.

Код куће и иностранства на примјени неорганских силиконских спојева у развоју ватросталних материјала, постоје сродни извјештаји, нове технологије и нови материјали и даље појављују нове патенте. Неорганска једињења Предложена производња развијена је за различите индустријске услове за употребу ватросталних материјала за животну средину како би се задовољиле потребе различитих индустрија. У индустријским условима компаније Магнесиум Брицк Цо., Лтд., неорганске јединице, у пракси је проучаван и примењен производни процес керамичких везивних корунда који садрже угљеник.

Органска једињења се углавном односе на угљенична (ланчана) једињења (угљен моноксид, угљен-диоксид, карбонати и друга проста угљенична једињења искључена) уопште. Може бити биљка и животињска врста, угљеник из неорганских састојака, уље, природни гас и друго одвајање изведене, али углавном синтетичке. Према молекуларној структури могу се подијелити у једињења ланаца ланца, једињења циклизације и хетероциклична једињења. Неоргански састојак Према функционалним групама подељени су на угљоводонике, алкохолове, алдехиде, киселине и сл. У поређењу са неорганским једињењима, органске врсте, уопштено нестабилне, и ниске температуре кључања, Спори одзив неорганских једињења, растворљив у органским растварачима, могу да гору.

Неорганска једињења се обично називају неорганским једињењима, осим органских (органских) угљеника, али такође укључују и угљенмоноксид, угљен-диоксид, карбонат, неорганско једињење итд. Велика већина неорганских једињења може се класификовати као оксиди, киселине, велика класа.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd