+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Штампани Електроника Анализа тржишта по материјалу (боје и подлоге), технологијом (инкјет, Сцреен, гравуре, И фексографија), од опреме (дисплеј, Соларна, расвета, РФИД, и други), по региону и сегмента прогнозама, 2014 - 2025

ЊУЈОРК, 27. фебруара, 2017 / / ПРНеусуире - штампани тржиште електроника Глобална је пројектован да достигне 19.15 милијарди долара до 2025. године, наводи се у новом извештају Гранд Виев Ресеарцх, Инц. већом потражња за флексибилне електронике на ниској производњи трошкови и потреба за еколошких технологија утире пут за повећање усвајање технологије.

Осим тога, све већа пенетрација пуно широм света доказује да је главни фактор у повлачењем тржиште штампаних електронску у предвиђеном периоду. Стално расте потражња за пуно у телекомуникационој индустрији за унапређење мреже и оптимизацију перформанси заједно са операцијама се очекује да покрене примену технологије у односу на прогнозе периоду.

Бројни технолошки напредак и развој довели су до еволуције разних електронских направа и инструмената. Свести и усер-пријатељски технологије растуће доводе до раног усвајања значајно ових иновативних производа.

Надлежни играчи индустрије су у великој мери инвестирају на сродним активностима Р & Д у циљу обогаћивања портфолија производа и успостављање своје присуство на тржишту. На крају, усвајање ефикасних и поузданих технологија, као што су штампане електронике испоставило да је потреба за произвођаче широм света. Стога, штампане електронике је предвиђено да траже значајан пажњу преко електронске сектор потрошача у односу на прогнозе периоду.

Штампани тржиште електронике је категорисан на основу материјала који су потребни, технологије, као и уређајима који поседују велики апликацију преко предвиђеном периоду. Азијско-пацифичком региону доприноси главни захтев проводљивости мастила и очекује се да држи власт над процењеног времена. Овај захтев се може акредитовани у повећаном производњом потрошачке електронике широм земље у региону.

Међутим, Северна Америка и европске земље као што су Велика Британија, Немачка, и Норвешкој укључује различите организације и удружења која се баве промовисањем и улагање у истраживање и развој за развој одштампане електронску технологију. Осим тога, азијско-пацифичком региону се такође очекује да буду сведоци тешке захтеве који је довео компаније велико улагање у побољшање квалитета мастила, поузданост и других проводљивости.

Карактеристични карактеристике инкјет технологији као што мању потрошњу мастила и материјала губитака, флексибилност, компактност и мање почетне инвестиције води технологију да доживе занимљиву брз у предвиђеном року. Осим тога, штампане електронске РФИД уређаја је још један сегмент за посматрамо изузетан раст у односу на прогнозе периоду захваљујући захтевном примену у сектору амбалаже. Дакле, утичући позитивно за јачање глобалног тржишта штампаних електронску широм света.

Даљи кључни налази из извештаја указују:  

Штампани раст електронике тржишта могу бити акредитовани у повећању усвајања инк-јет технологије, растуће дисплеју и штампаних РФИД уређаја сегментима.

Све већи свест о очувању природних ресурса доводи до усвајања еколошких алтернатива, као што је усвајање фотонапонских уређаја који се даље приписују раст технологије.

Проводљиви мастила и технологије сито штампа су два сегмента доминирају укупном тржишту штампаних електронике сачињава највећи део.

Различите организације и удружења промовишу штампану електронску технологију у европским земљама попут Немачке и Велике Британије, који чине за значајан удео у 2015. години.

Кључни учесници индустрија укључују:
Енфуцелл Ој, ГСИ технологије, НоваЦентрик, и Т-инк, Инц Главни побољшања стратегије затим од стране надлежних играча укључују потписивање партнерства или споразуме дистрибуције, спајања и аквизиција, заједно са обогаћивање своје портфеље предузимањем Р & Д.Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd