+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Štampani elektronika tržište će, kako se očekuje, dostići milijarde US dolara 65.0 do 2024; Potražnja za pametne ambalaže promene igra za konkurente | TMR

Ključni igrači koji posluju u naglobalni štampani elektronike tržištaJesi bio bore da zadrže rukovodstvo sa razvoj novog proizvoda, implementaciju novim tehnologijama i inovacijama proizvoda. Istraživanje tržišta transparentnost primećuje da neki od vodećih igrača na globalnom tržištu su Samsung Electronics Co., Ltd., trula jabuka, tanki Film elektronike ASA, Optomec Inc., i Intrinsiq materijala, Inc. Ove kompanije očekuje se da se fokusira na spajanjima i Akvizicijama i strateških poslovnih saveze da ostane relevantna za žešća konkurencija.

Prema izveštaju istraživanje, tržište globalne štampani elektronike vredi US$ 25.4 bn 2015 i se očekuje da će dostići valorizaciju US$ 65.0 do kraja 2024. U periodu predviđanja 2016 i 2024, globalnom tržištu očekuje se da se odvijaju CAGR od 11.0%.

Asia Pacific da budem prva kao ekonomije u razvoju stalno potražnju za mirno odštampane elektronike

Geografski, tržište globalne štampani elektronike segment na Severna Amerika, Azija Pacifik, Evrope, Latinske Amerike, i Bliskog istoka i Afrike. Od ovih, Azija Pacifik očekuje se da budem prva u periodu predviđanja. Iako u regionu, kako se očekuje, svedoci manjih kombinezon, to i dalje kupiće deo od 36.0% na globalnom tržištu do kraja 2024. Ekonomije u razvoju Indije, Kine i Japana se projektuje na tržište štampani elektronike u Aziji Pacifiku u bliskoj budućnosti dati inekciju u ruku.

Uzmemo uzorak PDF za profesionalne istraživanja zapažanja

Maloprodaja i ambalaže Segment obećava nepokolebljivu rast širom definisanom periodu

Kada je u pitanju aplikacije, globalnom tržištu segment u maloprodaji i ambalaže, automobilskih, i elektroniku. Ovo, maloprodaje i ambalaže segmenta održan je najveći u globalnom tržištu 2015. Sve veći maloprodajna industrija promena percepcije prema ambalaže očekuje se i da vozim ovaj segment na globalnom tržištu u narednih godina. Do kraja 2024, maloprodaje i ambalaže segmenta se očekuje čine deo on je 34.5% na tržištu globalnog štampani elektronike. Porast potražnje potrošača za pametne ambalaže očekuje se da igra kritičnu ulogu u razvoju ovaj segment. Tehnološka poboljšanja i napredaka u metodi ambalaže takođe su primetne razlike da lelujavi prihod od maloprodaje i ambalaže aplikacije segmenta.

Tržište globalna štampani elektronike koju vodi sve veće usvajanje organske materijale za izradu štampani elektronike. Shvatam organskog materijala je pripisati njihove smanjenje troškova za štampanje fleksibilni ekrane. Pored toga, kao semiconducting i obavljanjem organskog materijala kao što su polimeri i molekuli se može koristiti za širok spektar svrhe. Sve veći pritisak za smanjenje potrošnje energije, negativnog uticaja okoline i materijala (veжe) uniљtavanje je takođe zatraženo nekoliko proizvođača da biste koristili organski materijali za štampani elektronike. Na tržištu je takođe verovatno biti svedoci nagli porast potražnje za štampani elektronike, kao i u industriji pokazuje zanimanje upotreba premazni papiri za štampani elektronike.

Jadni dostupnost organski materijali obuzdati tržišta

Iako ključ voziti faktor se vrti oko upotrebe organskih materijala za štampani elektronike, i postao je faktor koji je zabrana na tržištu. Jadni dostupnost organski materijali radi kao glavna prepreka za globalno tržište. Pored toga, neorganska elektronika i dalje komercijalno održiv od organskih one. Pored toga, detaljna istraživanja potrebna za pomoću organskih komponenti takođe dodaje trošak procesa proizvodnje. Stoga, operativne troškove i manje dostupnosti ili organski materijali su u planu da remete globalnom tržištu narednih godina.

Ovaj pregled se zasniva na istraživanje tržišta transparentnost izveštaj, pod nazivom andquot;Štampani elektronika tržište - globalna industrija analiza veličine udeo rast trendove i predviđanja 2016-2024.andquot;

Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd