+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Naučnici na W.Va. fakulteti prisutni zaključke iz ekonomskih, zajednica uticaj istraživačkih projekata

SOUTH CHARLESTON, W.Va.– Nauka profesori na koledžima i univerzitetima širom Zapadne Virginije se latili istraživačkih projekata koji se na državnu zajednicama i ekonomiju.


U utorak, profesori iz Zapadne Virginije univerziteta, Marshall univerziteta, univerziteta "Concord" i West Virginia državnog univerziteta je dao prezentacije svog rada tokom STEM Salon na mostu Valley zajednice i tehnička škola u South Charleston.


Dr. Nađa Spitzer, u Marshall, je radio na projektu koji se bavi srebrni nanoparticles i kako to utiče na razvoj moždanih ćelija kod dece.


"Dete je možda koristi četkice, koristite igračke, biti izloženi godina ili čak nekoliko decenija i njihovi nivoi su veći i veći. Ovo je kritičnom trenutku razvoja mozga, naravno. Ako ovi nanoparticles su izgradnji u mozgu i koji utiču na razvoj, onda je to briga,"objasnio je Spitzer.


Istraživanja pokazuju, da rekao je Spitzer, da ćelije se ponašaju drugačije i da su mobilne funkcije promene kada je izloženo u nanoparticles.


Dr Brian Anderson, direktor Instituta za Zapadnu Virginiju univerziteta energije, radi na projektu koji uključuje prirodnog gasa hidrata, razlikovale termodinamicki manekenstvo i geotermalni sistemi. On je rekao da ovi sistemi će pomoći Zapadne Virginije i ceo svet, razvija nove izvore obnovljive i održive energije.


"Imamo, u Zapadnoj Virginiji, najefikasniji ugalj elektranu u zapadnoj hemisferi u snazi Longviewa sjeverno od Morgantaunu. Radimo sa njima na njihov sledeći koraci biće da dodatno povećati svoju energetsku efikasnost primene uglja,"rekao je Anderson.


Studenti su se udružili sa ovim profesorima da se ruke na iskustvo. Anderson je rekao da je važno da uključuju studenata u istraživanje, tako da oni mogu biti spremni za karijere i tako da mogu da uče budućim generacijama.


"Im se uplitati u realnom svetu projekata je šta je od kritičnog značaja, jer problemi i izazovi evoluirati svakog dana i svake godine i udžbenike ne mogu da pratim to," rekao je.


Spitzer je rekao da joj studenti su učenje o rukovodstvo i komunikacije, nije samo nauka.


"Svaki dobiju svoj projekat, moraju da shvatim vremenske odrednice, moraju da mozda nadgleda ili predajem stvari drugima, a onda idu na međunarodnim konferencijama i imaju da predstavimo njihovo istraživanje naučnika, doktorat iz celog sveta," rekla je.


Druga imena dobitnika uključene dr Joseph Allen fromConcord univerziteta i Dr. Sanjaya iz West Virginia državnog univerziteta.


Alen je istraživanje fokusira na razumevanje zemljotresi očuvani u zonama duboko krivica. Sanjaya vodi program za aktivna istraživanja dizajna biljaka i microalgae da biste poboljšali bioenergy i vitaminima.


Prezentacije su u utorak bili domaćini West Virginia visokog obrazovanja politike komisije odseka za nauku i istraživanja.

Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd