+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Примене сребра нанопартикла

Сребрне наночестице су направљене од сребрног сребра нано величине. Сребрне наночестице су углавном величине око 25 нм, Е. цоли, Неиссериа гоноррхоеае, Цхламидиа трацхоматис и друге десетине патогених микроорганизама имају снажан инхибитор и ефекат убијања, а неће произвести отпорност на лекове. Са сребрним нано-честицама и чесмастим памучним влакнима од памучних чарапа, са добрим анти-бактеријским ефектом деодоранса.

Сребрне честице наночестица због своје добре проводљивости, тако да заузима изузетно важну позицију у области микроелектронике. Сребро ефекат површина честица наночестица, ефекат квантне величине, итд., Тако да има и неке посебне намене, као што су примењене Раман апликације на површини, медицинске апликације.

1. Сребрне наночестице су сребро у праху Елементал, величине честица мање од 100нм, обично између 25-50нм.

Особине наноделаца сребра су директно повезане са њиховом величином честица.

У истраживању је утврђено да што је мања величина честица, јача је бактерицидност.

Зона примене

Сребрна паста високог квалитета (лепак)

Компоненте чипова за целулозу екстерне електроде, целулозу дебелог филма интегрисаног кола, пасту соларне плоче електроде, ЛЕД чип пакет са проводном сребрном пластиком, који се користи за синтеровање високе синтеринг проводне сребро пасте и олигомерно проводљиво сребро пасте, кориштене у штампаној електроници.

Проводни премаз

Висококвалитетни слој филтера, слој сонде среброве цеви, нискотемпературна синтерована паста и диелектрична паста

медицинско поље

Антибактеријска пластика и медицинска опрема, антибактеријска пластика и производи од гуме, антибактеријски текстилни производи и чарапе и чарапе за одјећу, антибактеријски премази, керамика и стакло, зелени антибактеријски премази

Зелени кућни апарати и производи за намештај

Кућни апарати са антистатичким премазом за стерилизацију, деодорантом, антибактеријским филмом

Каталитички материјали

Катализатор етилен оксидације, подржан сребров катализатор за горивне ћелије

нова енергија

Материјали за размену топлоте, материјали електроде високог квалитета електронских компоненти

Индустрија галвана

Материјал сребрног премаза за електроформирање злата

Карактеристике

Краткорочно прање не утиче на његову функцију; са природном бојом, може се применити у боји, апликација не утиче на бојење, може у потпуности замијенити олово, лимени заваривање, дуготрајна употреба сребрових наночестица антибактеријских у тијелу формира сребро депозит на биолошке, штетне ефекте, прекомерно депозит а чак и значајан феномен тровања, наночестице сребра нанијеће на околиш ће имати одређени утјецај на екологију ће убити животну средину у корисним бактеријама, пластични производи у наноделцима сребра након завршетка преципитације. Више нема бактерицидну функцију, вријеме уопште у од три месеца до шест месеци, дугорочна употреба штети организму, узрокујући симптоме тровања, утиче на физички развој.

Инструкције

Директна или индиректна употреба.

Апликације

Сребрне наночестице имају антибактеријске карактеристике које се примењују у животу, укључујући и бебе производе, посуђе и бочице имају апликације, увози среброве наноцелице антибактеријске посуђе је сигуран материјал, боцица из Сеула (Пиле сребро наноделци ПЕС пуззле флашица, Пиле сребрна јонска ПЕС пуззле боца, Пиле ПЕС комбинована слагалица) садржи сребро нанопартик материјал. Сребрне наночестице су сигурне и широко се користе.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd