+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрна Нанопартицле Хемијска Интеракција

Метално сребро се широко користи у нашем свакодневном животу, као иу различитим медицинским третманима, сребро нанопартикле као резултат пробијања нанотехнологије, среброве наноцелице (у даљем тексту АГНПС) су стекле веће користи. Али раст АГНПС апликација у различитим пољима неизбежно доводи до повећаног потенцијалног ризика од наночестица, што изазива бригу за заштиту животне средине и здравље људи. Сребрна нанопартикла У последњих неколико година, истраживачи су проценили токсичност АГНПС-а и покушали да истраже механизме њихове ћелијске и молекуларне токсичности.

Нано-материјали Улазе у биолошки систем, са ћелијама, органелима и макромолекулама (као што су протеини, нуклеинске киселине, липиди, угљени хидрати) за успостављање серије нанопартицлес-биомолекула интерфејса. Динамичка физичко-хемијска интеракција, кинетика и пренос топлоте у овој интеракционој области утичу на неке процесе, као што су формирање круница протеина, ћелијски контакт, честице са мембраном, узимање ћелија у нанопартикелу и биокатализу, који одређују биокомпатибилност и биолошке опасности наноматеријала.

Агнпс једном у људском телу, неки могу остати у оригиналном циљном ткиву, али у принципу ће се транспортовати кроз крвоток или лимфни систем, Силвер Нанопартицле дистрибуиран секундарним циљним органима тела, узрокујући специфичне органе или системе да одговоре. Код глодара, мозак, јетра, слезина, бубрег и тестис су главни секундарни циљни органи читавог тијела, без обзира на то да ли су оралне, Силвер Нанопартицле интравенозне или интраперитонеалне ињекције дати Агнпсу. Овај образац расподеле органа наговештава да потенцијална токсичност АГНПС-а може проузроковати неуротоксичност, имуно токсичност, нефротоксичност и репродуктивну токсичност ин виво.

Цитотоксичне реакције, као што су реактивни кисеоник, оштећење ДНК, промене интрацелуларне ензимске активности и апоптоза и некроза, повезани су са токсичношћу јетре узроковану Агнпс ин виво. У основи, када се ћелије суочавају са неповољним условима, сребро нанопартикле неколико процеса стабилног стања ће почети да одржавају опстанак ћелије, од којих је једна аутофагија. Сребро нанопартикална аутофагија може се користити као критични процес одбране ћелије ради супротстављања токсичности АГНПС-а, али не одржава аутофагију, са смањеном енергијом, и може промовисати апоптозу и накнадно оштећење јетре.

Постоји растући доказ да прелаз Пост модификација, Силвер Нанопартицле посебно фосфорилација, ацетилација и убиквитин, одређује активност и / или агрегацију протеина који врше аутофагију и фино подешавају развој аутофагије. Сребро нанопартик Повећање стреса ћелије може довести до колапса модификованог система или неспецифичне модификације која се не јавља под физиолошким условима.

Убикуитин се сматра кључем за контролу судбине протеина, што је процес деградације протеина протеазама. У скорије време, Силвер Нанопартицле постоји све већи доказ да коњугатни убикуитин ланац одређује селективност аутофагије.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd