+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребро нанопартиколошка контрола отпорности на биљне болести

Иако наночестице звуче као недавна открића, Силвер Нанопартицле ова мала структура се заправо користи стотинама година. Познати Лецоргус Цуп (Лицургусцуп), произведен од стране римских мајстора четврте вијека, опремљен је двоструком стаклом, посутираним златним и сребром наноделцима на површини чаше, а када свјетло сије с предње стране чаша, Силвер Нанопартицле представља зелени изглед, када светло сија.

Од доба древних занатлија, истраживачи Силвер Нанопартицлес су дубоко свјесни наноделаца. Потенцијално коришћење наноцевака као биосензора и сензора за гас довело је до тога да су људи посебно заинтересовани за то. Наноделци могу бити припремљени коришћењем физичких или хемијских метода, које су боље од хемијских метода, јер физичке методе углавном не користе органске загађиваче. Али на физички начин, тешко је произвести јединствену величину и довољан број наноцука.

Коцкасти облик није најнижа енергетска структура гвожђених наночестица, а не можемо се ослањати на равнотежну термодинамику да размотримо састављање ових наноцубора. Сребро нанопартик Уместо тога, научници Олст, под вођством професора Мукхлес Совван-а, развили су нову методу под називом магнетски контролисана технологија кондензације инертног гаса за производњу жељезних наноцевака. Прво, сребро нанопартикло аргон загрева се да постане јонизована плазма, а магнет се поставља иза циља жељеног материјала како би се контролисао облик плазме и како би се осигурала да јон аргона циља на циљ, дакле име "Магнетрон". Коначни атом гвожђа је испаљен од мета, судара са атомом аргона и формира наночестице. Управљањем магнетског поља, Силвер Нанопартицле, плазма се прецизно контролише како би се постигао циљ производње чак и нанотуби.

Сребро нанобелице пречника у 5 ~ 100 Нано, око 1 на хиљаду људске косе. Када се наноцелице прскају на биљке, оне штите биљке од гљивичних инвазија. Наноделци такође показују различите начине да инхибирају раст гљива, смањивајући шансу за отпорност на производњу патогена. Сребро нанопартик Као резултат, они се могу користити за ефикаснију контролу бактеријских патогена.

Сребрне наночестице се проучавају у различитим индустријама, Силвер Нанопартицле укључујући фармацеутске производе, дијагностику, козметику и прераду хране. Они се успешно користе у облоге ране, паковање хране и потрошачки производи, као што су текстил и обућа, како би се спречило стварање мириса микроба.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd