+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Динамички процес сивог нанопартила

Метално сребро се широко користи у нашем свакодневном животу иу медицинској неги. Нанопартел. С обзиром на пробој нанотехнологије, честице нано сребра (у даљем тексту АгНПс) су стекле више користи. Међутим, повећање употребе АгНП-ова у различитим пољима неизбежно доводи до повећања потенцијалног ризика честица наносних честица, што изазива забринутост у погледу заштите животне средине и здравља људи. Последњих година истраживачи Силвер Нанопартицле су проценили токсичност АгНП-а и покушали да истраже њихове механизме ћелијске и молекуларне токсичности.

Када АгНПс улазе у тело, неки могу остати у оригиналном циљном ткиву, али у принципу ће се транспортовати кроз крвоток или лимфни систем, Силвер Нанопартик који се дистрибуира секундарном циљном органу тела, изазива специфичан орган или системски одговор. Код глодара АгНПс, дали су орално, интравенозно или интраперитонеално ињекцију, показали су да су мозак, јетра, слезина, бубрези, сребро нанопартикле и тестис претежно секундарни циљни органи широм тела. Такви шаблони за расподелу органа указују на то да потенцијална токсичност АгНП-а може проузроковати неуротоксичност, имунотоксичност, нефротоксичност и репродуктивну токсичност ин виво.

Цитотоксичност, као што су реактивне врсте кисеоника, оштећење ДНК сребра, промене интрацелуларне ензимске активности и појављивање апоптозе и некрозе, повезани су са токсичношћу јетре индуковане агНПс ин виво. У суштини, када се ћелије суочавају са неповољним условима, сребро нанопартикле неколико процеса стабилног стања ће почети да одржавају опстанак ћелија, од којих је једна аутофагија. Аутопагија нанопартикула може дјеловати као процес одбране ћелија који је неопходан да би се супротставила токсичности АгНП-ова, али не одржава аутофагичну активност, уз смањену енергију, може допринети настанку апоптозе и накнадној штетности јетре

"Аутофонична плима" се користи за експресију аутофагије после динамичког процеса, пре свега формирања и сазревања аутофагозома, праћен аутофагилозинском фузијом, Силвер Нанопартицом и коначно хидролизира везане ћелијске компоненте везикула и издавање макромолекула Цитоплазме. У том погледу, било који од горенаведених корака у процесу прекида као аутофагија пљувачке ћелије је погрешан. Излагање АгНП-а повећало је ЛЦ3-И до ЛЦ3-ИИ на начин који зависи од дозе, а акумулација п62 протеина зависила од дозе. Сребрни нанопартикл Ово указује на то да иако АгНПс активирају аутофагију, они на крају доводе до блокаде аутофонске плиме. Осим проблема дисфункције аутофагије, РНП и апоптоза су такође повећани након експозиције АгНПс.

Све више доказа указује на то да пост-транслацијске модификације, Силвер Нанопартицле посебно фосфорилација, ацетилација и убиквитинација, одређују активност и / или агрегацију протеина укључених у извођење аутофагије и фино подешавање развоја аутофагуса. Сребро нанопартикл Повећани ћелијски стрес може довести до колапса пост-транслационог модификационог система или изазвати неспецифичну модификацију која се не јавља под физиолошким условима.

Убикуитинација се већ дуго сматра кључним за контролу судбине протеина, што је процес обележавања протеина који се деградирају протеасомима. У скорије време, Силвер Нанопартицле постоји све већи доказ да коњугирани убикитин ланци одређују селективност аутофага.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd