+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрна нанопартикла

Монетарна вредност Сребренице је нижа од злата, али у лечењу инфекције медицинска вредност сребра не може бити потцењена. Када је отказивање антибиотика колоидно сребро на ефекту. Др. Сцхаусс са Универзитета Јохн Хапкинс верује да је колоидно сребро природна дрога која може да одоли "стотинама патогена". Професор Менрикуес из Универзитета Миннан је показао да сребро наноделци могу убити квасца под различитим условима и имају добре антимикотичке способности. Ефикасан је за спречавање и лечење оралне инфекције.

Новчана вредност Сребренице је нижа од злата; али у лечењу инфекције, медицинска вредност сребра не може бити потцењена; у хитним случајевима, колоидно сребро није само вредније од злата, већ је ефикасније.

Када је отказивање антибиотика колоидно сребро на ефекту; антибиотици нападају добро или лоше микроорганизме црева, оштећују имуни систем. Антибиотици Један нападни напад је подложан бактеријској варијацији. Заправо, злоупотреба антибиотика и недостатак озбиљних прописа изазвали су бактерије да се боре против антибиотика. Ово је општи проблем у болници.

С друге стране, др Алекандер Г. Сцхаусс са Универзитета Џон Хапкинс тврди да је колоидно сребро природна дрога способна за "стотине патогена"; многи лекари нису пронашли антибиотике 1938. године, а многи лекари су га користили инфекцијом. Данас се људи враћају сребром како би се суочили са проблемима укључујући бактеријску метаморфозу.

Доктори експериментишу с нанопартикелима сребра за лијечење гљивичних инфекција усмјереним на гљивице? Инфекције квасца изазване Цандида албицанс и Цандида глабрата су уобичајене у протезама; довести до дршке и зубног стоматитиса - врло болне инфекције које погађају 70% људи који носи протезе. Те тешке терапије за оралну инфекцију микроорганизама брзо формирају биофилме, а антибиотици не убијају ове гљивице, али су заиста корисни за њих.

Професорка Мариана Хенрикуес са Универзитета Минхо и његове колеге тестирали су наночестице сребра разних димензија како би анализирали ефекте ових оралних инфекција и обратили пажњу на потенцијалну способност ових наночестица да их контролишу.

Хенрикуес и његове колеге су користиле пљувачку да изазову различите експериментално контролисане окружења, након вештачког биофилма у пљувачку, примећене промене у гљивичним инфекцијама. Убрзо су открили да величина није важна, у свим условима, наночестице сребра могу ефикасно убити квасац. Ова студија јасно одређује антифунгалне особине сребра, а различите величине честица могу се користити у различитим процесима.

Сребрне наночестице могу се навести у новим лековима и могу се користити као предострожност у болницама. Сребро може доћи до уста да би помогао са протезама да спрече раст биофилма. Професор Хенрикуес верује да се наночестице сребра могу чак додати и протезама како би се произвело заштитни слој против гљивица и бактерија које расте у устима.

Карактеристике

Нано-сребрне честице због своје добре проводљивости, тако да заузима изузетно важну позицију у области микроелектронике. Површински ефекти честица нано-сребра, ефекти квантне величине и слично, тако да има и неке посебне намене, као што су раманске апликације побољшане површине, медицинске апликације.

1. Нано-сребро је сребрости материјал, величина честица мања од 100нм, обично између 25-50нм.

2. Перформансе нано-сребра и његова величина честица су директно повезани.

У истраживању је утврђено да што је мања величина честица, јача је бактерицидност.

Карактеристике

Краткорочно прање не утиче на његову функцију; са природном бојом, може се применити у боји, апликација не утиче на бојење, може у потпуности замијенити олово, заваривање калајом, дугорочна употреба нано-сребрне антибактеријске боје у телу сребра ће бити биолошки, нежељени ефекти , прекомерно одлагање, па чак и очигледно тровање тровања, нано-сребра нестабилне околине ће имати одређени утицај на екологију ће убити животну средину у корисним бактеријама, пластичним производима у нано-сребрним преципитацијама након што више нема Стерилизација функција , време генерално за три месеца до шест месеци, дуготрајна употреба штети организму, узрокујући симптоме тровања, утичући на физички развој.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd