+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Силвер Нанопартицле Килл Квасац

Монетарна вредност Сребренице је нижа од злата, али у лечењу инфекције медицинска вредност сребра не може бити потцењена. Када је отказивање антибиотика колоидно сребро показало свој ефекат. Др. Сцхаусс са Универзитета Џон Хапкинс верује да је колоидно сребро природни лек који може "стотине патогена". Професор Менрикуес из Универзитета Миннан је показао да сребро наноделци могу убити квасца под различитим условима и имају добре антимикотичке способности. Превенција оралних инфекција је веома ефикасна.

Новчана вредност Сребренице је нижа од злата; али у лечењу инфекције, медицинска вредност сребра не може бити потцењена; у хитним случајевима, колоидно сребро није само вредније од злата, већ је ефикасније.

Када је отказивање антибиотика колоидно сребро на ефекту; антибиотици нападају добро или лоше микроорганизме црева, оштећују имуни систем. Режим за појединачни напад антибиотика је подложан бактеријској варијацији. Заправо, злоупотреба антибиотика, а не озбиљан рецепт, изазвала је бактерије да се боре против антибиотика. Ово је општи проблем у болници.

С друге стране, др Алекандер Г. Сцхаусс са Универзитета Јохнс Хопкинс тврди да је колоидно сребро природна дрога која је отпорна на "стотине патогена"; многи лекари нису пронашли антибиотике 1938. године, пре него што су многи лекари користили инфекцију. Данас се људи враћају сребром како би се суочили са проблемима укључујући бактеријску метаморфозу.

Доктори експериментишу с нанопартикелима сребра за лијечење гљивичних инфекција усмјереним на гљивице? Инфекције квасца изазване Цандида албицанс и Цандида глабрата су уобичајене у протезама; што доводи до дршаве и зуба стоматитиса - врло болне инфекције које погађају 70% људи који носи протезе. Ови рефакторни орални инфекцијски микроби брзо формирају биофилме, а антибиотици не убијају ове гљиве да расте, али заправо помажу њима.

Са пљувачком, која је узрокована разноврсном експерименталном контролом животне средине, после вјештачког биофилма у пљувачку, промјењена је гљивична инфекција. Убрзо су открили да величина није важна, под свим условима, наноделци сребра могу ефикасно убити квасац. Ова студија јасно одређује антифунгалне особине сребра, а различите величине честица могу се користити у различитим процесима.

Сребрне наночестице могу се навести у новим лековима и могу се користити као предострожност у болницама. Сребро може доћи до уста да би помогао са протезама да спрече раст биофилма. Професор Хенрикуес верује да се наночестице сребра могу чак додати и протезама како би се произвело заштитни слој против гљивица и бактерија које расте у устима.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd