+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Технологија сребра нанопартикла

Нови тип плазма имплантата са сребром честице, Силвер Нанопартицле ДентаПлас, спречава бактеријске инфекције током имплантације зуба. Сребрна нанопартикла Ова технологија превлаке је снажна као и традиционална имплантацијска технологија и има дужи вијек трајања.

Један од главних проблема у имплантацији зуба је бактеријска инфекција, што доводи до дегенерације кости вилице. А најновија технологија ће помоћи да се смањи ризик од будућих инфекција, Силвер Нанопартицле који може побољшати ефекат имплантата. Количина годишње количине имплантације у Њемачкој је невероватна, око милион годишње за имплантацију. Међутим, због бактеријске инфекције у организацији, Силвер Нанопартицле се мора промијенити овај древни имплантацијски облик. Када имплантација вештачког зуба, систем за заштиту ћелија ће се заштитити од микробиолошке инфекције. Када бактерије пролазе кроз имуни систем тела, они брзо формирају слој биофилма на површини имплантата титана, штитећи га од одбацивања. Бактерије затим нападну имплантат, Силвер Нанопартицле изазивају инфламаторну реакцију и доводе до деградације костију.

Ова нова врста плазма превлаке неће не само да спречава раст бактерија, Силвер Нанопартицле, већ такође чини да имплантат и кост вуче брзо формирају слој трајније кости. Среброве наноцелице су присутне на површини импланта, тако да се то може постићи. Ова комбинација наноделаца и плазма полимерног премаза има дебљину од око 100 нанометара, а након неколико недеља може се растворити. Сребрна нанопартикула И за то време, мала количина сребрових јона ће наставити да се ослобађа, Силвер Нанопартицле тако убија бактерије. Током тестирања имплантата титана и узорака који су имплантовани, Силвер Нанопартицле ДентаПлас премаз може лако дезинфиковати процес, има антибактеријска својства и има добру биокомпатибилност.

Дебљина слоја материјала, порозности и концентрације честица сребра може се прилагодити по потреби. Ово омогућава времену које среброве честице продиру кроз спољашњи слој плазме у имплант могу се подесити по жељи. Када се сребрне честице ослободе, Силвер Нанопартицле сребрне честице више неће ући у ткиво, Силвер Нанопартицле што значи да имплант не производи токсичне ефекте. Прототип овог плазма полимерског премаза је сада доступан.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd