+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Силвер Нанопартицле широку примену у

Силвер Нанопартицле металик сребрна се широко користи у нашем свакодневном животу, као иу разним медицинским третманима, као резултат нанотехнологије открића, сребрна наночестица (у даљем тексту АГНПС) стекли већу корист. Али је раст од АГНПС примене у различитим областима неминовно доводи до повећане потенцијални ризик од наночестица, изазивајући забринутост за безбедност животне средине и здравље људи. У последњих неколико година, Силвер наночестица истраживачи су оцијенили токсичност АГНПС и тражио да истраже своје ћелијске и молекуларне механизме токсичности.

Наноматеријала Унесите биолошком систему, са ћелијама, органеле и макромолекула (попут протеина, нуклеинске киселине, липида, угљених хидрата) успостави низ наночестица-биомолекула интерфејса. Динамичка физичко-хемијска интеракција, кинетика и пренос топлоте у овој интерфацијалног области утицати на неке процесе, као што је формирање протеинских круна, контакт ћелије, сребрна наночестица честице мембране-инкапсулирани, ћелије упијања и Биоцаталисис, што све одређују биокомпатибилност и биолошке опасности од наноматеријала.


Агнпс једном у људском телу, неки од њих могу остати у оригиналном циљном ткиву, али у принципу ће бити транспортован кроз крвоток или лимфни систем, дистрибуира средњим циљне органе у телу, изазива специфичне органе или системе да одговори. Силвер Нанопартицле Код глодара, мозак, јетра, слезина, бубрег и тестисе су главни секундарни циљне органе целог тела, без обзира да ли је орални, интравенски или интраперитонеалне ињекције дат Агнпс. Овај образац дистрибуције органа указује да је потенцијал токсичност АГНПС може изазвати неуротоксичност, имуног токсичност, нефротоксичност и репродуктивну токсичност ин виво.

Заобилазећи активни транспорт (тј Свалловинг) у ћелијама Агнпс нема очигледну цитотоксичност. Насупрот томе, Агнпс, који је углавном замењен унутрашњом гутањем на унутрашњи интервалу лисосомал, има значајну токсичност до ћелија. Уопштено, сматра Силвер Нанопартицле Агнпс бити довољан и неопходан услов за изазивање цитотоксичност. Поред тога, Агнпс може да уништи интегритет ћелијске мембране индукцијом липидне пероксидације, чиме се директно инфилтрирају у ћелијску мембрану.

Постоји све више доказа да превод поштанских модификација, посебно фосфорилација, ацетилирању и убихитина, одређује активност и / или агрегацију протеина који обављају аутофагије и фино развој аутофагије. Повећање у ћелији стрес може довести до колапса модификованом систему или неспецифичног модификацију која не појављује под физиолошким условима.

Убикуитин је сматран кључ да контролише судбину протеина, што је процес деградирања протеин протеазе. У скорије време, све је више доказа да коњугат убихитин ланац одређује селективност аутофагије.

Аутофагију је дефинисана као аутофагију-активирани или аутофагију прекинут, резултати су показали да су транспорт и / или лисосомал функционалне оштећења аутофагије препозната као потенцијална покретачка снага за апоптозу и аутофагије, а такође су познати као смрт тип ИИ програмирану ћелијску . Недавне студије ин витро су показале да Агнпс такође заузврат блоковима потом аутофагије (вероватно последица лисосомал дисфункције), што може утицати на нормално Целлулар Пхисиологи. Поред тога, акумулација П62, Силвер Нанопартицле на површини, П62 изгледа погодује одржавању нормалног Целлулар Пхисиологи. У раним студијама, установљено је да је формирање убихитин садржи протеина био патолошки феномен, патолошки феномен који изазива оштећење јетре и неуродегенеративне дегенерације, који се догодио истовремено са акумулацијом П62 код мишева са недостатком аутофагије. Изненађујуће, аблација гена п62 не само инхибирао присуство тела протеина инклузије већ такође значајно смањена оштећења јетре.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd