+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрни нитрат дисперзира и преципитира

Сребрни нитрат је јак оксидант, корозиван, загађивачи животне средине. Сребро нитрат Са неким органским материјама или сумпором, мјешано мијешањем фосфора, утицај се може спалити или експлодирати; сребров нитрат је корозиван. Када се кожа обојени раствором сребровог нитрата, постојаће црне мрље, сребрни нитрат који се заснива на формирању сребра црног протеина.

Безбојан, укусан прозирни кристал или бели кристал, горки укус. Густина: 4.35, тачка топљења 212 ° Ц, тачка кључања: 440 ° Ц. Користи се за фотографију, огледала, сребро плитке сребро нитратне, сакривене и нефадне боје, мрље, порцелан, бојење,

Од важних реагенаса, медицински се користе као антивирусни агенси, астрингенти сребровог нитрата, неонатална офталмолошка профилакса и ветеринарска употреба као рана и локална инфламаторна терапија.

Тест на животињама може довести до хемолитичке анемије и плућног едема, поновљених малих доза сребра, може изазвати анемију, мијелопролиферацију, ткиво и органогенезу. Сребро нитрат, посебно сребро смирен гломеруларном базном мембраном, може довести до згушњавања мембране у подруму.

Краткорочна прекомерна иритација коже и корозивни ефекат на респираторни тракт, бронхитис,

Аналитичка хемија за преципитацију хлоридних јона, Силвер нитрат радна референца сребровог нитрата за калибрацију раствора натријум хлорида. Неорганска индустрија за производњу других сребра. Електронска индустрија се користи у производњи проводних лепкова, новим чистачима сита Нитрате, А8к молекуларним сито, сребреним и гловеним рукавицама. Фотографска индустрија за производњу фотографског филма, рендгенског и фото филма и других фотографских материјала. Индустрија галвана се користи за обраду сребра електронских компоненти и других рукотворина, а користи се и као сребро и сребро материјал за огледала и терморе. Индустрија батерија се користи за производњу сребрних и цинк батерија. Сребрна нитратна медицина која се користи као фунгицид, агенс за корозију. Јапанска хемијска индустрија за бојење косе и тако даље. Аналитичка хемија се користи за одређивање хлора, брома, јод цијанида и тиоцијаната. [3]

За не-цијанидно сребро, као сребро тиосулфатно сребро, сребрно сребро, сребро имид дисулфидно сребро, сребропластирање сулфосалицилне киселине и друга главна со. Сребрни нитрат је извор сребра јона. Садржај сребровог нитрата на пропорционалности, брзини дисперзије и падавина од сребра има одређени утицај. Општа доза је 25-50 г / л.

Водени раствор сребровог нитрата може се смањити органским редукционим алдехидима и шећерима. Дакле, реагенс за тестирање алдехида и шећера. Такође се користи за одређивање хлоридног иона, сребра нитрата одређивање катализатора мангана, галванизације, фотографије, порцеланског бојења.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd