+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрни нитрат без мириса

Сребрни нитрат је безбојан прозирни кристал или бели кристали. Нема мириса. Чиста у светлости и ваздух се не мења црно, али присуство водоник-сулфида или трагове органске материје може промовисати фото-редукцију и црно, растопити по светло жутој течности, након што се стврднути још увек беле. Грејање до 440 ℃ када се распадне у сребро, азот, кисеоник и азот диоксид. Солидификација протеина. Може се користити за одређивање хлоридног иона, одређивање катализатора мангана, галванизација, фотографисање, порцеланско бојење.

Аналитичка хемија за преципитацију хлоридних јона, радна референца сребровог нитрата за калибрацију раствора натријум хлорида. Неорганска индустрија за производњу других сребра. Електронска индустрија се користи у производњи проводних лепкова, нових пречистача гаса, А8к молекуларних сита, сребрних и гловених рукавица. Фотографска индустрија за производњу фотографског филма, рендгенског и фото филма и других фотографских материјала. Индустрија галвана се користи за обраду сребра електронских компоненти и других рукотворина, а користи се и као сребро и сребро материјал за огледала и терморе. Индустрија батерија се користи за производњу сребрних и цинк батерија. Медицина која се користи као фунгицид, агенс за корозију. Јапанска хемијска индустрија за бојење косе и тако даље. Аналитичка хемија се користи за одређивање хлора, брома, јод цијанида и тиоцијаната.

За не-цијанидно сребро, као сребро тиосулфатно сребро, сребрно сребро, сребро имид дисулфидно сребро, сребропластирање сулфосалицилне киселине и друга главна со. Је извор сребра јона. Садржај сребровог нитрата на пропорционалности, брзини дисперзије и падавина од сребра има одређени утицај. Општа доза је 25-50 г / л.

Водени раствор сребровог нитрата може се смањити органским редукционим алдехидима и шећерима. Дакле, реагенс за тестирање алдехида и шећера. Такође се користи за одређивање хлоридног иона, одређивање манганског катализатора, галванизација, фотографисање, порцелан бојање.

Сребров нитрат има одређену токсичност, у тело, да створи озбиљну корозију гастроинтестиналног тракта, одраслу смртну дозу од око 10 грама. Половина смртоносна доза (миш, орално) 50 мг / кг.

Баптистички сребров нитрат може изазвати озбиљни бол у стомаку, повраћање, крваву столицу, па чак и гастроинтестиналну перфорацију. Може изазвати опекотине коже и очију. Дугорочна изложеност роба радника ће се појавити системски сребрни лекови. Перформансе укључују: кожу тела широк спектар пигментације, сиво-плаве или плитке камене боје; сребро око изазвано очним оштећењима; мирис респираторног сребра узрокован хроничним бронхитисом и тако даље.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd