+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрни нитрат третмана

Безбојни, укусни прозирни кристал или бијели кристал, грицкални укус сребра нитрат. Густина: 4.35, тачка топљења 212 ° Ц, тачка кључања: 440 ° Ц. Користи се за фотографију, огледала, сребро плитке сребро нитратне, сакривене и нефадне боје, мрље, порцелан, бојење,

Од важних реагенаса, медицински се користе као антивирусни агенси, астрингенти сребровог нитрата, неонатална офталмолошка профилакса и ветеринарска употреба као рана и локална инфламаторна терапија.

Тест на животињама може довести до хемолитичке анемије и плућног едема. Сребро нитрат поновио мале дозе сребра, може изазвати анемију, мијелопролиферацију, ткиво и органогенезу. Сребрни нитрат, посебно сребро смирен гломеруларном базном мембраном, може довести до згушњавања мембране у подруму.

Краткорочна прекомерна иритација коже и корозивни ефекат на респираторни тракт, бронхитис,

Сребрна кожа мирна, уобичајена рука, подлактица и остали изложени делови, сребрни нитрат који показује сиве и смеђе црне мрље, неки људи изгледају системски сребрни мирис коже, Сребрни нитрат, ова сребрна мирна промена често траје, лако се спусти, утицај на респираторни систем може довести до хроничног бронхитиса.

Сребрни нитрат је јак оксидант и ризик од пожара. Када се ватра запали.

И коегзистенција органске материје са случајем светло црног, сребра нитрата ако су водоник сулфид, са или без светлости су црни. Може се распадати грејањем и сребром.

Сребро нитрата у случају органске материје сиве црне, сребро нитратно разлагање сребра. Чисти сребров нитрат је стабилан за светлост, али због опште чистости производа није довољно, његов водени раствор и чврста често често се чувају у бочици боје реагенса. Сребров нитрат се загрева на 440 ° Ц како би се разградио у сребро, азот, кисеоник и азот диоксид. Водени раствор и раствор етанола били су неутрални у литмусу и имали пХ од око 6. Тачка кључања 444 ° Ц (распад). Постоји оксидација. Сребро нитрат У присуству органске материје, види светлост постаје сива или сивкаста црна. Сребров нитрат реагује са серијом реагенса за преципитацију или координацију (види координациона једињења). На пример, са реакцијом водоник сулфида, сребров нитрат формира се црно сребров сулфид Аг2С; са реакцијом калијум хроматата, формирање црвенкасто смеђег сребра хроматата Аг2ЦрО4 преципитација; са реакцијом дисодијум хидроген фосфата, формирање таложења жутог сребра фосфата Аг3ПО4; реакција са халогеним јонима, формирање сребровог халидног АгКс преципитата. Сребрни нитрат Али и са улогом алкалије, формирање црвених црних сребрових оксида Аг2О падавина; са улогом оксалатних јона да би се формирало преципитивање бијелог сребра оксалата Аг2Ц2О4. Сребров нитрат може реаговати са НХ3, ЦН-, СЦН- и тако даље, како би се формирали различити комплексни јони.

Аналитичка хемија за преципитацију хлоридних јона, Силвер нитрат радна референца сребровог нитрата за калибрацију раствора натријум хлорида. Неорганска индустрија за производњу других сребра. Електронска индустрија се користи у производњи проводних лепкова, нових пречистача гаса, А8к молекуларних сита, сребрних и гловених рукавица. Фотографска индустрија за производњу фотографског филма, сребро нитратни рентгенски филм и фотографски филм и други фотографски материјали. Индустрија галвана се користи за обраду сребра електронских компоненти и других рукотворина, а користи се и као сребро и сребро материјал за огледала и терморе. Индустрија батерија се користи за производњу сребрних и цинк батерија. Сребрна нитратна медицина која се користи као фунгицид, агенс за корозију. Јапанска хемијска индустрија за бојење косе и тако даље. Силвер нитрат Аналитичка хемија се користи за одређивање хлора, брома, јод цијанида и тиоцијаната.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd