+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребро нитрат значајна разлика

Синтеза на сребрним наноделцима и вањску вунену вуну изведена је ин ситу под условом да није додан ни један редуктант. У овом раду, функционалне групе влакана вуне углавном се користе за обнављање сребрових јона до сребрових наночестица, могу се појавити сребров нитрат и интеракција између синтетисаних наночестица и протеинских ланаца влакна вуне. Према хипотези која је потврђена ултраљубичастим видљивим абсорпцијским спектром, Силвер Нитрате је још једна могућност да је ланац протеина молекула вуне повезан са амино диазо реакцијом амино на влакну вуне. Трајање температуре омогућава потпун раст сребрових језгара у протеинском ланцу довољно да створи више унакрсних веза унутар протеина ланца вуна влакна.

Истраживачи су случајно поделили пацијенте са оралним улкусима у две групе, пацијенти у експерименталној групи су третирани са цаутеризацијом сребровог нитрата, Силвер нитратом и контролном групом третирани плацебом. Сви улкуси су лечени концентрацијом од 10% лидокаина за локалну анестезију 5 минута пре лечења.

У експерименталној групи, брис сребровог нитрата постављен је на површину улаза све док лезија не постане бела. У контролној групи, празна трака се поставља истовремено са површином чира. Сви пацијенти након терапије исперите уста водом 5 минута. Сребрни нитрат Да бисте забележили степен болова првог, трећег и седмог дана након операције, упоредите величину чира, измерите величину чира на седми дан, Силвер Нитрате и време потребно за лечење улкуса.

Резултати су показали да, иако су просечне оцене болова биле сличне у предоперативној две групе, међутим, постојала је значајна разлика између експерименталне групе и контролне групе на први дан и седмог резултата болова. Седми дан након операције, Силвер Нитрат је 60% пацијената у експерименталној групи имало зарастање улкуса, а само 32% контролне групе имале је зарастање чира; просечно време зарастања експерименталне групе чир је било 2,7 дана, просечно време исцељења улкуса у контролној групи било је 5,5 дана.

Студија је показала да је употреба сребровог нитрата у сагоријевању честице афта сигуран и ефикасан и брз поступак лијечења, може ублажити бол чируса, али и скратити вријеме лијечења чирева.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd