+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сребрни нитрат Штета људском тијелу

Сребро нитрат је безбојан кристал, растворљив у води. Чисти сребров нитрат је стабилан за светлост, али због опште чистости производа није довољно, његов водени раствор и чврста често често се чувају у бочици боје реагенса. За фотографску емулзију, сребро, огледало, штампу, медицину, косу за бојење, тест хлорид, бромид и јодид итд., Такође се користе у електронској индустрији.

Аналитичка хемија за преципитацију хлоридних јона, радни стандард сребровог нитрата за калибрацију раствора натријум хлорида. Неорганска индустрија за производњу других сребра. Електронска индустрија се користи у производњи проводних лепкова, нових пречистача гаса, А8к молекуларних сита, сребрених и гловених рукавица. Фотографска индустрија за производњу филмова, рендгенског и фото филма и других фотографских материјала. Индустрија галвана се користи за посипање електронских компонената и других рукотворина и користи се и као посребрени материјал за огледала и терморе. Индустрија батерија се користи за производњу сребрно-цинк батерија. Медицина која се користи као фунгицид, агенс за корозију. Јапанска хемијска индустрија за бојење косе и тако даље. Аналитичка хемија се користи за одређивање хлора, брома, јод цијанида и тиоцијаната.

За не-цијанидно сребро, као што је сјајење тио-сулфурне киселине, сребрно сребро, сребро имид дисулфидно сребро, сребро среболне киселине и друга главна со. Је извор сребра јона. Садржај сребровог нитрата на пропорционалности, брзини дисперзије и падавина од сребра има одређени утицај. Општа доза је 25-50 г / л.

Водени раствор сребровог нитрата може се смањити органским редукционим алдехидима и шећерима. Дакле, реагенс за тестирање алдехида и шећера. Такође се користи за одређивање хлоридног иона, одређивање манганског катализатора, галванизација, фотографисање, порцелан бојање.

Које су опасности сребровог нитрата људском тијелу?

Углавном су среброви иони тешки метали, биће отрован, у рукама ће бити бијелих, углавном тешких метала изазваних денатурирањем протеина.

Сребро нитрат је безбојан кристал, растворљив у води. Чисти сребров нитрат је стабилан за светлост, али због опште чистости производа није довољно, његов водени раствор и чврста често често се чувају у бочици боје реагенса. За фотографску емулзију, сребро, огледало, штампу, медицину, косу за бојење, тест хлорид, бромид и јодид итд., Такође се користе у електронској индустрији.

Сребро нитрат у случају сиве боје органске материје, разлагање сребра. Чисти сребров нитрат је стабилан за светлост, али због опште чистости производа није довољно, његов водени раствор и чврста често често се чувају у бочици боје реагенса. Сребров нитрат се загрева на 440 ° Ц како би се разградио у сребро, азот, кисеоник и азот диоксид. Водени раствор и раствор етанола на неутралној реакцији еликсира, сребров нитрат са серијом реакције реакција талога или реакције координације. На пример, са реакцијом водоник сулфида, формирање црних сребрових сулфида Аг2С преципитација; са реакцијом калијум хроматата, формирање црвенкасто смеђег сребра хроматата Аг2ЦрО4 преципитација; са реакцијом натријум хидроген фосфата, формирање таложења жутог сребра фосфата Аг3ПО4; реакција са халогеним јонима, Да би се формирао сребров халогенид АгКс преципитат. Али и са улогом алкалије, формирање браон црног сребрног оксида Аг2О падавина; са улогом оксалатних јона да би се формирало преципитивање бијелог сребра оксалата Аг2Ц2О4. Сребров нитрат може реаговати са НХ3, ЦН-, СЦН- и тако даље, како би се формирали различити координацијски иони.

користите:

Аналитичка хемија за преципитацију хлоридних јона, радни стандард сребровог нитрата за калибрацију раствора натријум хлорида. Неорганска индустрија за производњу других сребра. Електронска индустрија се користи у производњи проводних лепкова, нових пречистача гаса, А8к молекуларних сита, сребрених и гловених рукавица. Фотографска индустрија за производњу филмова, рендгенског и фото филма и других фотографских материјала. Индустрија галвана се користи за посипање електронских компонената и других рукотворина и користи се и као посребрени материјал за огледала и терморе.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd