+86-757-8128-5193

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Studenti pokaže svoje sposobnosti za nauku

Great Falls fakultet MSU je bio pun u utorak ujutro kao Montana Region II nauke i inženjering fer počeo je.

Studenti u ocene od 6 do 12 godina iz okruga glečer, Tul, slobode, Teton, Pondera, kaskadno i Judith basena spakovao hodnicima škole sa svojim projektom daske i prototipovi. Osamnaest škola i nekoliko kućno školovanje studenata predstavljali.

Više od 150 sudija lutao fakultet, ispitujeљ 308 učenike srednje škole i 44 učenika srednjih škola iz hipoteza da zaključak i sve izmedju.

Centerville sedmog razreda Cade Hutchins ponosno pokazala njegove tornada cevi, uprkos činjenici da je hipoteza ta topla voda bi putovao kroz tornado brže od hladne vode, pokazalo se da je neispravan.

"Mislio sam da kad seksi molekuli se kreću brže u vodi, bilo bi brže," Kejd rekao. "Zaključio je da hladne molekule čvrsto spakovala kofere, tako da je voda bila gušće i nije potonula. Ovako toplih i hladnih vazduha ili okean strujama."

Cade izrađen njegov projekat sa dve boce 32-unca sodu i linije spajanja crvena, plastične boce.

Cade je nekada MacGyvering materijale zajedno iz svog iskustva sa Centerville je NASA projekta. On pomaže da kreirate svemirsko odelo koji može da izdrži vakuumu svemira.

"Mislim da kad odrastem, želim biti inženjer."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frosta, direktora za opšte obrazovanje, posao, tehnologija i transfer diviziji u Great Falls fakultet MSU, je rekao da je cilj ovog skupa je da se uzbude oblast studenata o poljima nauke i inženjerstvo.

"Ovo je sjajna prilika za učenike svih uzrasta da bi pokazao svoj entuzijazam za nauku," rekao je Frost.

Gore, Sims juniorski Avery Harris je stao ispred njenog odbora projekta šper ilustruju najbolji način da cistim medicinske opreme za pacijente sa cističnom fibrozom. Avery je prišao joj projekat sa sentimentalno vezani.

Avery je deda se oslanjao na medicinsku opremu, ali često je očistio samo da to isperem i onda ostavim to po strani. Avery je zamislio da je ovaj metod bio neefikasnom u sprečimo rast bakterija.

Avery je počeo rad na fakultetu sa doktorom koji je cističnom fibrozom. Ona je predstavljen izazov: dedukovatii ona koja čišćenje metoda je najpodesniji za pacijente oslanjati na medicinsku opremu?

Avery koristi tri različite vrste bakterija u njen eksperiment: E. coli, stafilokoke i pseudomonas aeruginosa. "Mada skuvana bi najefikasniji," rekla je. «Pokazalo se da je istina, ali većina medicinske opreme je napravljeno od plastike i samo razgovarati 5 minuta pre nego što to pocne da se topi.»

Ona takođe su eksperimentisali sa zlatnom i srebrnom nanoparticles da vidim ako ometaju rast. Zaključeno je da je radio sa nekim od bakterija, ali nije prestao da se svima njima.

Mnogi studenti je stavio isto toliko vremena u predstavljajući svoje projekte, kao i izvođenje eksperimenata. Tablama u svim oblicima i bojama ilustrovana njihove metode i zaključke sa tekst, slike i grafikone.

Amanda Niks, 7-12 profesor iz eksplozije na suncu, je rekao da je ovo iskustvo je izuzetno važno za studente.

"Cross-cirkularne," Nix rekao. "Oni su pisanje, istraživanje, predstavljajući i učenje novih kompjuterskih programa za nauku."

Sunburst studenata je radio na svoje projekte skoro isključivo tokom vremena škole da osigura da svaki student ima isti nivo pristupa da biste dovršili svoje eksperimente i vreme.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

"Sve se desilo u školi tako da oni mogu međusobno podržavaju i nastavnici," rekao je Nix. "To nivoi za sve studente koji nemaju podršku kod kuće."

Sve zalihe koje sajam nauke uranijumske Sunburst studenti od strane lokalnih sponzora.

Dela sajam nauke u srednjoj školi odobren od strane sajmu Intel International nauke i inžinjeringa. Glavni projekti iz razreda u srednjoj školi će imati pravo učešća u nacionalni ISEF događaj u Los Angelesu u maju.

Nagrade su predstavljena gradonačelnik Bob Kelly.

Sajam nauke se nastavlja u četvrtak, 16 marta, za osnovnu studente. To će početi u 8:30 i trajati do 14 h. Great Falls fakultet MSU STEM klub će zabaviti publiku sa nekoliko nauka eksperimente u 11:15 h Onda je Svečana počinje u 13 h.
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Tehnologija Guangdong Nanhai ETEB Co., Ltd